درباره ما
فقط کافیه یه نیم نگاهی به بازارصنایع غذایی، رستوران و کترینگ ایران داشته باشیم،
حتما متوجه این واقعیت خواهید شد که کسب وکارهای ارائه کننده محصولات غذایی تنها به فروش و افزایش حجم محصولات و غذاهای ارائه شده تمرکز می کنند.
این در حالی است که فرهنگ غذای ایرانی مبتنی برخلاقیت ، سلامت و لذت می باشد ومهم تر از این با پشتوانه علم و فرامین طب سنتی در مورد مصلحات (تعدیل کننده) همراه می باشد.
شرکت آرمان خوراک اکسین خالق دو برند در صنعت غذایی ایران به نام های بیست پله و کترینو می باشد که تجربه و سابقه 17 ساله خود را همراه با تیمی متشکل از افراد متخصص در واحد های اتاق فکر، تحقیق و توسعه و… که همواره آموزش مداوم و به روز را جهت خلق مزه های بی نظیر و جادویی در سایه سلامت لازم می دانند،در این صنعت جذاب فعالیت دارد.
کترینو در تلاش است با طراحی وارائه محصولات سالم و متنوع و در عین حال با طعم لذیذ و سازگار با سلیقه ی ایرانی ، گامی مهم در جهت ارتقای فرهنگ غذایی غالب در جامعه برداشته و آن را به فرهنگی سالم تر ، لذیذ تر و متنوع تر تبدیل کند.
چشم انداز ( Vision ) ما در کترينو ايجاد يک فرهنگ غذایی سالم، خلاقانه و خوشمزه برای غذاهای ايرانی است.
مواد اولیه استفاده شده در غذاهای کترينو کاملا طبیعی،تازه و با کیفیت است.
اگــر فکـر می کنيد غذای سالم لزوما خوشمزه نيست شايد وقت آن رسيده که طمع غذاهای کترينو را بچشيد.
تخصص ما در کترينو خلق مزه های بی نظير و لذيذ است؛ مزه ای خاص که لذت غذا خوردن رو برای شما چند برابر ميکنه.